avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine imi refuza dreptul la munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine imi refuza dreptul la munca?

De ce salariata fiind de douăzeci de ani ,cu studii superioare , nu am vârsta pensionarii încă, nu reușesc de o luna și jumătate să mă încadrez? Am participat la interviuri și mi s-a spus să astept. Te poți criogena un an și jumatate, pentru ca altfel ai nevoie de un salariu?
Am depus o plângere la Ministerul muncii, dar nu am primit niciun răspuns. M-au trimis la AJOFM. Aceștia nu m-au primit, motivînd ca nu au Relații cu publicul. Am primit o decizie de încadrare la Master Mind, sector 1, mi s-a spus telefonic ca postul s-a ocupat. Am fost la nenumărate interviuri și mi s-a făcut oferta salarială, dar am fost rugată să astept să fiu contactată, ceea ce nu s-a întâmplat Sunt 27000 de posturi vacante și nu sunt retardată.Cine îmi poate refuza dreptul la muncă?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 21 Septembrie 2019
Buna ziua,
NIMENI nu va ia dreptul la munca doar ca piata muncii este libera.
Daca nu aveti competente pentru locurile de munca libere nu va va angaja nimeni.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Firmele au dreptul de a selecta angajatii.

Vedeti cum va ajuta Ministerul Muncii pentru ca se pare ca aveti o problema care necesita si ajutorul statului.
Nici eu nu pot sa inteleg motivul pentru care sa nu va angajeze.
Conteaza pentru ce posturi aplicati si ce pretentii au angajatorii. Una din pretentii ar fi ca omul sa munceasca cat mai mult fara sa caraie si ca ei sa plateasca cat de putin.
Daca nu mai aveti mult pana la pensie, nu va va angaja nimeni.. decat poate, intr-un supermarket .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absovent medicina mirelaiordache mirelaiordache Buna ziua. am terminat facutatea de medicina.am drepul la somaj?(in conditiile in care presupunem ca incep rezidentiatul in ianuarie 2010) (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm manuelamihaela manuelamihaela Buna ziua!Sunt in somaj si de la ajofm mi s-a dat o repartizare pe domeniu confectii unde nu mai lucrez de multi ani.Intre timp m-am recalificat in alte 2 ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)