avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie troite spatiul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie troite spatiul public

Buna ziua,

Recent am devenit proprietara unui apartament aflat la parterul unui bloc. Am aflat ca niste vecini doresc sa construiasca o troita chiar in fata ferestrei apartamentului meu, in gradina blocului. Incerc sa inteleg si durerea acestor oameni,avand in vedere ca s-a intamplat un accident, dar in acelasi timp mi se pare macabru si traumatizant pentru mine. As vrea sa stiu daca acest lucru este legal, mai ales ca nu mi-a cerut nimeni aprobarea.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 22 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E domeniu public, cred ca de la primarie trebuie sa obtina aprobare. Mergeti si discutati despre drepturi si obligatii la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fereastra spre vecin florin35 florin35 As dori sa prezint si eu o situatie pentru care solicit ajutor. Locuiesc in zona Piata Domenii, sector 1, intr-o casa cu parter si etaj, si avand 4 ... (vezi toată discuția)
Intimitatea proprietarilor de apartamente situate la parter tibistefan tibistefan Am achizitionat recent un aprtament situat la parterul unui bloc de 10 etaje 4 apartamente per etaj In jurul aprtamentului se afla o alee de acces in gradina ... (vezi toată discuția)
Gard parter UsernameIoana UsernameIoana Buna seara, O intrebare. Suntem proprietarii unui apartament de la parter. Recent, dupa 7 ani de zile, am hotarat ca spatiul din fata geamului sa fie ,de ... (vezi toată discuția)