avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer drept de proprietate

In amul 2010 am cumpărat un apartament prin programul Prima casă. Deosrece nu mă incadram in condițiile de atunci sle programul am acceptat ca apartamentul să fie cumpărat prin credit bancar de către sora și cumnatul meu, eu fiind doar coplatitor la credit, nu apar deloc in contractul de vânzare-cumpărare. Eu am plătit toate cheltuielile legate de imobil și de ratele acestuia până in prezent. Acum aș dori să transfer și casa și creditul exclusiv pr numele meu giind eligibila pdntru condițiile bancii și programul prima casă. Cum mă sfătuiți să procede, astfel încât acest transfer de proprietate să se facă cu costuri cât mai mici?
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Credit prima casa sau a doua casa danieldima66 danieldima66 Buna ziua, am cumparat acum 5 ani un apartament cu sotia prin programul prima casa. Intre timp a aparut divortul si voi face partajul la banca in favoarea ei ... (vezi toată discuția)
Prima casa-conditii gap2009 gap2009 Pentru programul -Prima casa- una din conditii este: · Să nu deţină în proprietate o locuinţă, individual sau în comun, împreună cu soţii lor ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)