avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ne plata abonament
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ne plata abonament

Nu mi-am plătit abonamentul de 3 luni ce mi se poate intamplasau am posibilitatea de a plăti in rate .Nu dispun sa plătesc tot adica 4500 ron ce mi se intampla mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 22:37, 26 Septembrie 2019
Fie asteapta sa mai creasca suma, prin aplicarea penalitatilor, fie se vor adresa instantei si vor incerca sa va execute bunurile, salariul ( poprire pe salariu, vanzare bunuri...).
Cel mai probabil firma catre care datorati aceste sume va proceda la rezilierea contractului fara interventia unei instante de judecata intrucat toate firmele de genul au in contract o clauza care permite aceasta actiune + alte penalitati dupa care vor externaliza dosarul catre o firma abilitata de recuperare creante care va vor stresa zilnic sa platiti oricat puteti din respectiva datorie, puteti incheia cu dumnealor si acorduri de plata esalonate si in cel mai rau caz, in cativa ani se va proceda la executare silita prin interventia unui executor. Din proprie experienta, cunosc persoane care datoreaza catre vodafone/orange de peste 7/8 ani sume destul de mari 8000-9000 lei si nu le-au facut nimic, nu s-a ajuns la executare silita sau chestii asemanatoare, bine inteles aici nu spun ca este imposibil sa decurga la executare dar de cele mai multe ori nu se ajunge pana aici .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)