avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS intrerupere activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS intrerupere activitate

Buna ziua, dacă am o întrerupere de activitate de 2 Saptamani (Imi schimb locul de muncă) trebuie sa plătesc contribuția pentru perioada în care nu sunt angajată, la casa de asigurări de sănătate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 25 Septembrie 2019
Nu ... Pentru persoanele care realizează venituri din salarii ,calitatea de asigurat încetează în termen de 3 luni de la data încetării raporturilor de muncă/serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de asigurat alinamihaelaa alinamihaelaa Buna ziua ! Sunt intr-o situatie delicata , mai exact am fost angajata pana la 15 ianuarie 2020 si mi-am dat demisia . Apoi in perioada 20-31 ianuarie am fost ... (vezi toată discuția)
Incepand cu 01.10.2025 nu voi mai avea loc de munca. ... AnnaMNe AnnaMNe Bună ziua! Incepand cu 01.10.2025 nu voi mai avea loc de munca. Am găsit informații cum ca voi fi asigurată încă 3 luni după încetarea CIM, dar nimic ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate - plata contributiilor ionela1806 ionela1806 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: de cateva zile sunt angajata altei societati, Dar problema este ca intre fostul loc de munca si cel ... (vezi toată discuția)