avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act proprietate casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act proprietate casa

Buna ziua.Am construit o casa in an 2000 cu acte in regula(certificat urbanism ,autorizatie constructie,act proprietate teren).Platesc impozit din 2000 pe teren si casa .Am fost sa schimb carte identitate si mi s-a cerut act finalizare casa pe care nu stiu daca sa emis atunci findca eu nu am acasa doar act v.c, teren,proiect,certificat urbanism autorizatie constructie ,emise atunci.Cum pot sa intru in posesie acestui act de finalizare acum dupa care sa fac si c.f. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
geoavocatnet73, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:17, 25 Septembrie 2019
Buna ziua,
Cred ca este vorba de "Procesul verbal de finalizare a lucrari'
Intrebati la primaria ce a dat autorizatia de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate ola71 ola71 Buna ziua.Am doar titlul de proprietate emis bunicilor,cum obtin contractul de proprietate ptr casa necesar emiterii buletinului de identitate?:( (vezi toată discuția)
Constructie cladire ContSters126873 ContSters126873 buna ziua . doresc sa ridic o constructie din lemn de 80m patrati ce documentatie imi trebuie?? mentionez ca terenul este proprietate personala (vezi toată discuția)
Acte proprietate casa si teren ecaterina_mona_dumitru ecaterina_mona_dumitru Buna ziua In anul 1996, in 21.02 am primit de la Consiliul Local Visani, jud. Braila aviz pt construirea unui imobil pe terenul proprietate personala ... (vezi toată discuția)