avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Sau virat bani de la mediu in conturile de la finante, dar din cauza ca eu am avut un cont care banca fara sa ma anunte la închis ,iar cei de la finante nu m-au contactat si au trimis bani inapoi,m-au contactat după si am facut o nouă cerere cu un cont nou in data de 11 .09 si inca nici un raspuns,i-am contactat pe data de 24.09 si miau spus că așteaptă să le vireze bani mediu si pe urma numai imi pot vîră in cont bani , nu stiti cat poate să dureze sa vireze mediu bani ca habar nu am ce se întâmplă?
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
Herenean, utilizator

Alte discuții în legătură

Virare bani din taxa de mediu Herenean Herenean buna ziua, am facut dosaru pt taxa auto anul trecut , bani mi sau virat la finante Boldesti Scaieni, numai ca, cei de la finante nu mi-au virat bani in cont ... (vezi toată discuția)
Poprire ilegala ramqby ramqby In contul sotului meu au fost virati banii cuveniti pentru diurna..el are poprire pe cont..cei de la locul de munca nu au specificat ca sunt diurna ci a aparut ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu silvyabv silvyabv buna ziua!am un credit de nevoi personale,si din luna august nu am mai putut plati rata.si astazi am aflat ca mi sa pus proprire pe salariu fara vreo ... (vezi toată discuția)