avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Herenean
                      Utilizator

Herenean
                      Utilizator                    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator                   
                 Herenean	                   

Sau virat bani de la mediu in conturile de la finante, dar din cauza ca eu am avut un cont care banca fara sa ma anunte la închis ,iar cei de la finante nu ... (vezi toată discuția)
	                    Herenean	                   

Sau virat bani de la mediu in conturile de la finante, dar din cauza ca eu am avut un cont care banca fara sa ma anunte la închis ,iar cei de la finante nu ... (vezi toată discuția)

silvyabv	                   

buna ziua!am un credit de nevoi personale,si din luna august nu am mai putut plati rata.si astazi am aflat ca mi sa pus proprire pe salariu fara vreo ... (vezi toată discuția)
	                    silvyabv	                   

buna ziua!am un credit de nevoi personale,si din luna august nu am mai putut plati rata.si astazi am aflat ca mi sa pus proprire pe salariu fara vreo ... (vezi toată discuția)

laura_fitze	                   

am s eu o problema in urma cu vreo 3 ani chiar 4 am avut un abonament la conex am intarziat cu plata la ei vreo luna si apoi ei mi lau inchis am achitat suma ... (vezi toată discuția)
	                    laura_fitze	                   

am s eu o problema in urma cu vreo 3 ani chiar 4 am avut un abonament la conex am intarziat cu plata la ei vreo luna si apoi ei mi lau inchis am achitat suma ... (vezi toată discuția)