avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Virare bani din taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Virare bani din taxa de mediu

buna ziua, am facut dosaru pt taxa auto anul trecut , bani mi sau virat la finante Boldesti Scaieni, numai ca, cei de la finante nu mi-au virat bani in cont din cauza ca aveam contul inchis la banca pt ca nu am mai lucrat cu el, ei mau contactat dupa o perioada si miau spus sa ma duc sa duc alt cont ca sa nu se returneze bani la mediu inapoi si sa nu ii mai primesc, am fost am dus alt cont si miau spus ca in 3 zile o sa primesc bani, au trecut 3 saptamani si am sunat ca nu am primit nimic miau spus ca trebuie sa faca cerere la mediu sa se vireze bani, si dupa o sa mi trimita in cont, eu nu mai inteleg nimic cum au trimis bani daca nu erau trimisi, puteti sa ma lamuriti?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxa auto Herenean Herenean Sau virat bani de la mediu in conturile de la finante, dar din cauza ca eu am avut un cont care banca fara sa ma anunte la închis ,iar cei de la finante nu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu silvyabv silvyabv buna ziua!am un credit de nevoi personale,si din luna august nu am mai putut plati rata.si astazi am aflat ca mi sa pus proprire pe salariu fara vreo ... (vezi toată discuția)
Problema cu firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am s eu o problema in urma cu vreo 3 ani chiar 4 am avut un abonament la conex am intarziat cu plata la ei vreo luna si apoi ei mi lau inchis am achitat suma ... (vezi toată discuția)