Bună ziua!!!
Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ce am aflat ca are/ a avut o relație extra conjugală am decis să mai incercam odata, doar ca nu a mers si am fost de acord cu ceea ce își dorea ea mai exact divorțul. Ea se va muta cu chirie si își dorește să ia si fetița cu toate ca eu am posibilitatea si sprijinul necesar pentru ai oferi tot ce are nevoie. Am fost de acord cu divortul la notar cu condiția de a rămâne fetița în București și a continua gradinita si scoala in Bucuresti. Cum as putea sa ma asigur ca respecta această înțelegere? Ar trebui să dau o declarație la notar cu conditiile mele? Ce ar fi cel mai bine sa fac?
Va multumesc din suflet!
When
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiar la alt topic o mama primea sfaturi despre cum sa mute copilul din oraș fără sa informeze tatăl. E drept ca poate suporta consecințe însă ia timp și copilul rămâne afectat.
Nu renunțați la domiciliul copilei, aveți multe șanse sa îl câștigați.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aţi fost deja la notar şi s-a pronunţat divorţul?
Dacă încă nu aţi fost, în înţelegerea de la notar treceţi toate condiţiile dvs. Odată semnat şi parafat de notar, acut are putere de hotărâre judecătorească.
Dacă aţi semnat deja, nu aveţi nici o garanţie pentru viitor.
Va multumesc din suflet tuturor pentru răspunsuri!
Astăzi si maine își mută din lucruri la garsoniera închiriată.
La notar mergem Luni pe data de 30.09.2019 și o sa trec in înțelegerea de la notar toate condițiile mele si tot ceea ce imi asum sa fac pentru creșterea si viitorul copilului.
De ținut fetița la mine, nu este ea de acord cu toate ca i-am zis ca o poate vedea oricand vrea, iar weekendul sa fie numai al iei, iar de toate nevoile fetițe sa ma ocup eu si fizic si financiar, fără pensie alimentară fara nici o condiție de vizită. Cred ca a fost o oferta mai mult decât generoasă!
Va multumesc frumos încă odată!
Intelegere divort
mcv
Vrem sa divortam la notar.Avem o fiica de 17 ani si 5 luni. Sotia cere sa parasesc domiciliul comun inainte de pronuntarea divortului. Eu sunt de acord. Dar ... (vezi toată discuția)