avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Custodie comuna

Buna ziua.as dori sa stiu daca pot sa decad din drepturi tatal fetei si sa am custodia doar eu.din moment ce tatal ei nu o cauta de 3 ani.a trebuit sa merg la executor sa ii faca oprire pe salariu pentru pensia alimentara pentru ca nu vroia sa o plateasca.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:16, 26 Septembrie 2019
Nu puteti sa-l decadeti pe tata din drepturile părintești însă puteti solicita sa exercitati singura autoritatea părintească asupra copilului astfel incat sa nu mai aveti nevoie niciodată de acordul lui in toate deciziile referitoare la copil.
Luati legatura cu un avocat de pe forum sa va explice pe larg procedura si etapele după ce-i expuneti in detaliu situația conflictuală dintre dvs si fostul sot/ tata si copil.
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
Avocat Neagu Elena, Avocat
Dacă dezinteresul manifestat de tată poate fi probat, veți obține exercitarea autorității părintești în exclusivitate ("custodia" cum o numiți dvs)!
Mergeți la o consultație juridică și prezentați-i unui avocat situația de fapt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor Adda1989 Adda1989 Buna ziua. As avea nevoie de cateva informatii va rog frumos. Situatia sta cam asa. La varsta de 16 ani am avut o relatie cu un baiat, am ramas gravida si acum ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie exclusivă Florentina2019 Florentina2019 Buna ziua ,am si eu o problemă sper sa ma puteți ajuta. In 2010 m am casatorit in Italia cu un cetățean italian ,in 2017 am ramas însărcinată si ne am ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti mariaaaaaaaaa mariaaaaaaaaa Buna ziua intrebarea mea este urmatoare se poate decadea din drepturi un tata care de 8 ani de zile nu a mai platit pensia alimentara.Tot ce stim este ca a ... (vezi toată discuția)