VictorArditti a scris:
Da, deci daca sunt doua adunari generale, trebuie doua tabele.
Oricare inseamna FIECARE!
Insa nu ati retinut nici unul ESENTA intrebarii mele si toti ati comentat ca trebuie sa fie doua tabele.
Eu am intrebat DE CE trebuie sa fie doua. Nimeni nu a raspuns inca.
Mai astept. Cu interes.
Multumesc.
gigiz a scris:
Dr.Virgil Dan Amza
cu tot respectul va invit sa lecturati cu atentie Art.47.-(4) din L.196/2018 care va contrazice:
"(4) Proprietarii sunt anunţaţi, prin afişare la avizier şi pe bază de tabel nominal convocator sau, în cazul proprietarilor care nu au fost anunţaţi, pe baza tabelului nominal convocator, prin poştă cu scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, asupra oricărei adunări generale a asociaţiei de proprietari,.........."
Nu este logic să fie două Convocatoare distincte, pentru că sunt în locații și la ore diferite (așa e la Asociația noastră) ?
Nu poți face doar un Convocator pentru cele două Adunări Generale, deoarece fiecare are alte obligații, separate în art. 47 și 48.
Se prezumă că deja te-ai ante-pronunțat, dacă deja știi când va fie Reconvocata, fără să se fi stabilit prin vot în A.G. ordinară inițială.
Dacă proprietarii votează altă zi și altă oră, tu vii deja cu ora stabilită de tine, ca președinte ? Unde mai este consimțământul proprietarilor dat prin vot ?