avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Locurile taxa/fără taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Locurile taxa/fără taxa

Dacă am început primul an de facultste cu un anumit număr de locuri la fără taxa, este legal ca în anul 3 sa se reducă numarul?

Caz concret: În primul an au fost 20 de locuri la fără taxa. În anul 2 au fost tot 20 de locuri, dar anul acesta sunt 19.

Din câte am reușit eu sa aflu nu ar fi legal lucrul acesta, dar as dori totuși și alte opinii, deoarece vreau sa ma informez 100% înainte de a merge sa fac o sesizare.

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere vodafone 2018 GiHa GiHa Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Este o poveste mai lunga insa am sa sintetizez cat pot, nu mai detaliez felul in care angajatii Vodafone iti ... (vezi toată discuția)
Studii universitare cu taxa libra_y2005 libra_y2005 Buna seara, Revin la vechiul meu of : doresc sa stiu care sunt conditiile in care un student in anul I, la UMF Iasi, medicina generala, admis in vara lui ... (vezi toată discuția)
Cote de participare la întreprindere familiala webgobe webgobe Am o întreprindere familiala care activează din 1997. Deoarece amândoi am devenit intre timp pensionari am început reducerea activității, și de asemenea ... (vezi toată discuția)