avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Injurii si amenintari cu moartea a unui consilier ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Injurii si amenintari cu moartea a unui consilier local in sediul Primariei

Va rog sa-mi indicati calea de urmat in urmatoarea situatie data :
1) Dupa incheierea unei sedinte de Consiliu Local, un consilier a fost amenintat cu moartea si ii s-au adresat injurii si jigniri chiar in sala de consiliu, in prezenta a inca 10 consilieri, de catre cosilierul personal al primarului.
2) Intentia acestuia era de ai aplica consilierului local o corectie fizica, dar fiind oprit de un grup de consilieri, s-a rezumat la injurii si amenintari ce depasesc orice limita a bunului simt, pe care nu le reproduc aici.
3) ”Supararea” consilierului personal al primarului pleca de la propunerea consilierului local de a se renunta de catre primar la serviciile acestuia, avand in vedere atat situatia financiara a UAT-ului cat si faptul ca respectivul, prin postari in spatiul virtual a calomniat o parte a consiliului care nu a votat un proiect al primarului, a incitat la ura si a apelat la masuri de forta pentru a face presiuni asupra acestuia.
4) Fapta s-a petrecut, asa cum mentionam, imediat dupa inchiderea sedintei, dupa oprirea de catre consilierul primarului a camerei ce inregistra aceasta sedinta, in sala de consiliu, in prezenta a 10 consilieri si a persoanei ce incheia procesul verbal, angajata a primariei.
5) care este calea de urmat si care sunt termenele de actiune ?
Multumesc mult !
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
Mathushalem, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mathushalem , utilizator 19:21, 2 Octombrie 2019
Multumesc mult pentru solicitudinea de care dati dovada ! In afara ”spam”-ului cu vorbitul in public se vede ca subiectul ori nu intereseaza pe nimeni ori este peste ”puterile” dvs. Dar macar un link, o redirectionare spre cineva mai competent, tot cred ca as fi meritat dupa atatia ani de cand sunt membru in acest grup. :(
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Mathushalem, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, consilier local nu primeste indemnizatie, motiv ca a refuzat ... dstore2021 dstore2021 Buna, Consilier local nu primeste indemnizatie, motiv ca a refuzat sa faca parte de o comisie de specialitate la stabilirea membrilor. Este legal? (vezi toată discuția)
Comportamentul unui presedinte de sedinta in cadrul consiliului local MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR daca un presedinte de sedinta a unui consiliu local are un comportament neadecvat, tipa, da cu pumnul in masa atunci cind un consilier incearca sa spuna ceva ... (vezi toată discuția)
Procedura anulare hcl Crisstel Crisstel Cum trebuie sa procedeze secretarul UAT si primarul (ca initiator al proiectului de hotarare) la primirea unor plangeri prealabile de anulare a unei HCL? Este ... (vezi toată discuția)