Buna ziua, anul trecut am cumparat o casa veche, construita in 1964, acoperisul era din tigla si eternita, l- am inlocuit cu tigla metalica cu inlocuirea sarpantei, si construirea unui zid din BCA de 10cm pe linia de hotar cu vecinul,din maauratori cadaatrale noi avem mai putin cu 14 m fata de terenul din acte. Dupa ce am terminat , vecinul a facut reclamatie la disciplină in constructii, a venit si ne-a amendat ca nu am avut AC pt acoperiș si zidul de imprejmuire pe hotarul nostru iar noi trebuie să intram in legalitate cu tot ce am facut.el a invovat ca jgheabul de la acopeeis e prea aproape de casa luicare e tot pe hotar, am taiat din acopeis pana la căprior dar nici asa nu doreste sa ne de-a acordul, nici la mediere nu vrea a zis sa il dam in judecata ca nu ii este frica, mai mul, acoperisul lui e pe casa noastră..vrea 60 cm sa ne mai retragem ceea ce ar însemna să tai din peretele casei..va rog spune-ti -mi ce sa fac ca nu pot demara actele pt intrare în legalitate fara acorul lui si o sa imi expire si certicatul de urbanism.Multumesc anticipat
Granituire
Icum
Buna ziua, am si eu p problemă cu vecinul, eu mi-am ridicat un zid de imprejmuire pe hotarul meu, am schimbat acoperisul casei iar acum trebuie sa intru in ... (vezi toată discuția)