avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit

Bună ziua vreau sa va întreb legat de impozitul pe apartament, mama mea are un apartament unde ia făcut soțului meu domiciliu el între timp și-a achiziționat un autoturism căreia nu ia plătit impozitul Spuneti_mi va rog mama mea va trebui sa ii plătească impozitul și pe mașină lui dacă va vinde apartamentul sau doar impozitul la apartament. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri si inregistrare frauduloasa in circulatie a unui autoturism Zorrba Zorrba Buna ziua! Am 27 de ani. Tatal meu a achizitionat pe numele meu, fara stirea mea un autoturism nou in anul 2006, cu factura fiscala prin intermediul unei ... (vezi toată discuția)
Impozit masina inexistenta HeraS HeraS Cum pot scoate de pe rolul mamei o masina care i-a apartinut fostului meu sot? Mentionez ca el a fost singurul proprietar al masinii si nu am nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Succesiune anicel anicel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema de succesiune: Parintii mei au locuit intr-un apartament de 4 camere pana acum cativa ani cand mama a ... (vezi toată discuția)