avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Delegare functionar public
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Delegare functionar public

As dori sa stiu daca un functionar public pleaca in delegatie si primeste diurna, poate solicita si ore suplimentare?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 4 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
toate orele care exced cadrului contractual constituie ore suplimentare.
Daca exista astfel de ore suplimentare, faceti cerere de acordare ore suplimentare!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul Muncii
Art. 121
(1) La solicitarea angajatorului salariatii pot efectua munca suplimentara, cu respectarea prevederilor art. 114 sau 115, dupa caz.
....

Asadar, munca suplimentară se efectuează la solicitarea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiective de performanta individuala LucianT LucianT Este OK sa treci in [b]fisa de evaluare[/b] la [b]obiective de performanta individuala [/b]prestarea de ore suplimentare in cursul saptamanii de lucru si in ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare anonim07 anonim07 lucrez intr-o insitutie bancara, de cca. 3 ani pana in prezent am efectuat foare multe ore suplimentare (inclusiv sambetele), care nu mi-au fost renumerate ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare in deplasare apisica apisica Buna ziua, As dori sa stiu cum este prevazuta plata orelor suplimentare in cazul deplasarilor externe +interne. Ce am citit este legat strict de cuantumul ... (vezi toată discuția)