avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Bună seara.
Tatăl meu (82 ani) a primit ieri de la ANAF o adresă de înștiințare de înființare a popririi pentru suma de 173 lei pe baza unui titlu executoriu din 27.11.2018.
El nu a primit niciodată vreo înștiințare că ar avea ceva de plata. A fost la ANAF și acolo i s-au spus că ar fi ceva contribuții sociale CAS sau CASS nu a înțeles bine pentru o sumă de bani obținută în , atenție!! 2011 în urma vânzării unui teren. Precizez că el este și beneficiar al prevederilor legii 108 ( sau 118) aceea cu refugiații și deportații din Cadrilater cu scutirile aferente. Întreb și eu, chiar de ar fi așa, datoria aceea nu s-a prescris? Ce ar trebui să facă? Vă mulțumesc!!

Alte discuții în legătură

Termen prescriere datorie adi_68 adi_68 Speta ar fi aceasta: in 2006 s-a contractat un credit de nevoi personale pe o durata de 10 ani (suma aprox.18000 lei, cred). Ultima plata s-a facut in iunie ... (vezi toată discuția)
Debite anaf si casa de sanatate LucianaMoisoiu LucianaMoisoiu Buna ziua, Am o problema cu o poprire infiintata de ANAF, insa mai intai as vrea sa detaliez contextul: - in luna mai am primit instiintare de poprire ... (vezi toată discuția)
Cass la venituri din chirii, pentru o inchiriere terminata in 2008 M_arina M_arina CASS la venituri din chirii, pentru o inchiriere din 01.06.2004-15.12.2008 Pentru un contract de inchiriere care s-a incheiat la 15.12.2008, am primit la data ... (vezi toată discuția)