avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Autorizare tehnica de folosire
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Autorizare tehnica de folosire

Buna ziua,

Vreau sa produc un aparat de tip vendomat(asemanator chioscurilor de bauturi racoritoare fara operator uman) si nu stiu de ce autorizatii tehnice am nevoie pentru a le putea folosi si vinde.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor breman breman As avea nevoie de ajutor. Vreau sa-mi fac o mica afacere cu clatite, gogosi si bauturi racoritoare. Acestea as dori sa le comercializez in cadrul ... (vezi toată discuția)
Acte si autorizatii necesare vanzare produse in targuri Bodo87 Bodo87 Salut! Vreau sa incep o mini-afacere! Deci,ce acte si autorizatii imi sunt necesare pentru a putea vinde in piete si targuri diferite produse (haine,produse ... (vezi toată discuția)
Vanzre fast food stradal Foarcea sorin Foarcea sorin Buna ziua,vreau sa stiu daca si in Romania se pot vinde produse fast food si bauturi racoritoare stil rulota auto stradal si ce acte sunt necesare,ce conditi ... (vezi toată discuția)