avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o problema nu mai sunt virgina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o problema nu mai sunt virgina

Am întreținut relații sexuale cu un băiat de 22 de ani eu am 15 ani cu voia mea mama vrea să îl deie la politie si ma duce la ginecolog poate pati ceva daca dovedesc că eu am vrut am o relație de 2 ani ascunsa și mama e foarte severă și vreau să îl scot din problema aceasta va rog răspundeți azi ca maine o să aibă probleme
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
Waaandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Waaandrei , utilizator 21:30, 7 Octombrie 2019
Ar fi bine sa-i spui mamei tale ca ai mai avut o relație. poate se razgandeste.Nu contează virginitatea ci varsta la care au avut loc actele sexuale daca au avut loc cu actualul prieten dupa ce ai implinit 15 ani nu ar trebui să fie o problemă.
În noiembrie fac 16 ani
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac??????????????????? marius iulian marius iulian Buna ziua. Numele meu este Marius si am si eu o problema. Stau cu o fata in varsta de 14 si11 luni iar in urma cu ceva timp am incercat sa avem relatii sexuale ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutatima!!!!!!!!!!!!!!!! mihai_gabi88 mihai_gabi88 Buna ziua!Ma numesc Mihai si am 22 de ani.am o nelamurire legata de coruperea de minori.Mam informat si de pe forumul dvs,dar vreau sami explicati mai detaliat ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)