avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot face buletinul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot face buletinul?

Buna seara. Am o mare problema. Am făcut 18 pe data de 14 sep, bineînțeles am și buletinul expirat, cel de 14 ani. Eu cu mama nu ne înțelegem absolut deloc de ceva timp iar ea de o luna și ceva refuza sa ma ia in spațiu. Cum pot proceda pentru a face buletinul? Nu am acces la niciun document, efectiv face orice și ascunde tot doar pentru a nu îmi face eu unul. Sunt la liceu, vreau sa ma angajez undeva ca sa pot sta cu chirie, nu pot face nimic dacă nu am buletinul...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 9 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita eliberarea unei C.I. provizoriu.

Cartea de identitate provizorie se eliberează când persoana fizică nu posedă toate documentele necesare pentru eliberarea cărții de identitate.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare buletin rusualexandra rusualexandra Am un salariat care are buletin expirat de 2 luni, cum sa procedez : i-l tin in continuare sau i-i desfac contractul (care litera din Codul Muncii ?) A spus ca ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)