avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu

Buna ziua. Cum se pune problema in cazul unui divort intetat de mama, in urma violentei repetate a tatalui si a parasirii acestuia a domiciliului conjugal impreuna cu copiii ?
Cel mai recent răspuns: Axente Tina , utilizator 08:53, 10 Octombrie 2019
Problema se pune angajând un avocat și analizând variantele în funcție de situația dvs.Puteti solicita un drept de vizita pe calea unei ordonanțe presedintiala pana cand se soluționeze divorțul,puteti anunță dgaspc privind situația minorilor etc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Contractați cu maximă celeritate servicii avocațiale dacă a plecat tatăl cu minorii!
Sunt mai multe demersuri de efectuat, câteva dintre ele le regăsiți într-un articol postat pe pagina oficială a cabinetului meu:

[ link extern ]

Nu este redundant să arată în plus că, pe cale de ordonanță președințială veți putea obține stabilirea vremelnică a domiciliului minorilor la dvs!
Totodată, dacă prin actele de violență au fost și minorii puși în pericol, ați putea inclusiv obține exercitarea autorității părintești doar de dvs!
Va multumesc.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare Lorena13 Lorena13 Buna ziua. Am o intrebare, daca ma puteti ajuta: Din casnicia cu sotul meu a rezultat un copil minor, acum are varsta de 3 ani. Noi, parintii avand locuinte ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala de incredintare a minorului mihaoa mihaoa Buna ziua. Se poate depunde o ordonanta presedetiala de incredintare a minorului daca nu am depus inca dosarul de divort? Sotul meu a parasit domiciliul de o ... (vezi toată discuția)
Locuinta copiilor marceneg marceneg Daca as vrea sa plec cu doi copii ce sanse ar avea tatal copiilor sa ii opreasca? copii fiind minori 1an jumate si 5 ani, am avut o cearta si soacra mea a ... (vezi toată discuția)