avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu numere false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu numere false

Salutare! Pe scurt.. Am fost plătit sa merg cu o mașină 150 de km.. Fără a știi ca mașina are numere false am fost oprit de politie și m am ales cu dosar penal.. Ce pot face în situația asta
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal conducere fara vehicul (tractor) neinmatriculat stahlker stahlker Buna ziua, pe data 5 decembrie 2018 am fost oprit de politia locala a unei localitati si mi sa intocmit un dosar penal pe conducere vehicul neinmatriculat (un ... (vezi toată discuția)
In caz de accident fara sa ai permis de conducere MGraty Emy MGraty Emy Buna ziua. va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Băiatul meu a luat o mașină din Anglia pe care i-a adus-o cineva pana in fata portii. El a vrut a doua zi ... (vezi toată discuția)
Condus masina radiata dan tita dan tita Buna. Am cump arat o masina cu nr de anglia m a oprit politia si la o verificare s a gasit data la export ceva de genu radiat. Eu nu am stiut, persoana de la ... (vezi toată discuția)