avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata contributii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata contributii

Buna ziua,
In cazul unei persoane a carei dosar de pensionare a fost respins, motivul fiind neplata unui angajator anterior a contributiilor catre stat pe o perioada considerabila, exista posibilitatea ca aceste sume sa fie achitate de catre un membru de familie angajat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 10 Octombrie 2019
Nu cred ca exista o astfel de posibilitate .. ar trebui ca plata sa se faca in numele si pentru acel angajator, iar la explicatii contributii salariat .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale greu de recuperat vulpoi vulpoi buna ziua. am urmatoarea speta...am dat in judecata angajatorul pt plata drepturilor salariale si am cistigat la instanta de fond aceste drepturi , societatea ... (vezi toată discuția)
Pensionar, fost salariat al unei unitati bugetare (liceu) Dulcina Dulcina Buna ziua, Situatia supusa atentiei d-voastra face referire la urmatorul caz: - un fost salariat al unei unitati bugetare (liceu), actualmente pensionar, ... (vezi toată discuția)
recalculare pensie adeverinta venituri brute (acord global) moraru1234 moraru1234 Buna ziua , As avea o intrebare pe forum legat de un subiect pe care l-am citit de multe ori in ultimii ani. Un prieten mi-a aratat motivarea intr-un ... (vezi toată discuția)