Buna dimineata,
Va rog se imi raspundeti si mie la 3 intrebari:
- am platit taxa de timbre in valoare de 30.000 lei pentru partajul unei case. Paratul nu a contribuit la plata acestei taxe in schim eu, pe baza hotaririi Instantei de Judecata am castigat 90% iat paratul 10%. Intrebare : paratul cat imi va returna ?
- am platit onorariu avocat 4500 lei.Intrebare: Paratul imi va returna cheltuiala aceasta sau este pierduta?
- Cheltuielile de imbunatatire effectuate la locuinta se scad din sulta pe care o datorez paratului in totalitate?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
Din pacate avocatul meu , intre timp, s-a pensionat ( procesul a inceput in 2015) iar, acocatii contactati/recomandati de acesta imi ofera informatii contradictorii. Macar cu o sugestie se poate?
- Cheltuielile de imbunatatire effectuate la locuinta se scad din sulta pe care o datorez paratului in totalitate?
la ce va referiti ?
Nu ati cerut sa vi se atribuie casa ?Imbunatatirile nu va raman? Cand s-a facut expertiza nu era imbunatatit?
Partea care pierde procesul, datoreaza cheltuieli de judecata, dar trebuie sa le cereti. Daca cererea s-a admis in parte, cheltuielile se compenseaza.