Buna ziua,
Juridic vorbind, testul de ADN paterniate care se efectueaza in strainatate germania, america, anglia, ungaria (din saliva), printr-o firma partenera Romaneasca, este valabil intr-un proces?
In Romania singura institutie care este autorizat pentru prelevarea probelor, este IML Mina Minovici din Bucuresti? Si si aceste rezutate se poate folosii numai in proces civil, nu si penale??
easydna nu apartine de ei, asa am citit.
Testul ADN e valabil , indiferend de instituitia in care este efectuat , cata vreme sunt respectate normele metodologice de prelevare a probelor biologice.
Insa nici aceasta testatare nu ofera certitudine 100% in privinta filiatiei fata de tata , de unde si ratiunea coroborarii expertizei medico-legale cu alte mijloace de proba : martori , prezumtii , inscrisuri .
Puteti adiuce ca proba testul de care vorbiti. insa valoare ca atare in proces, este testul ADN solicitat si efectuat la dispozitia instantei . nu va sfatuiesc sa nu solicitati in dosar si incuviintarea testului ADN . [ link extern ] &
Test paternitate
aalin73
buna ziua. am o intrebare. am avut dubii cu privire la copil si am facut un test privat, care a iesit negativ. ca urmare odata cu procesul de divort am cerut ... (vezi toată discuția)