avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata c.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata c.m.

cum se calculeaza plata concediului medical (baza de calcul) ?
Cel mai recent răspuns: Marioara Maftei , utilizator 14:06, 1 Decembrie 2009
Inseamna ca in a treia luna de c.m. baza de calcul include si doua luni de plata c.m. care sunt :prima cu 75% din baza de calcul a ei,a doua cu 75% din baza ei de calcul(care evident este mai mica) ,a treia ..........si asa mai departe.
daca cm e continuare baza de calcul ramane aceeasi (cea calculata in prima luna de cm).
de fapt in prima luna obtineti media zilnica care o inmultiti cu nr. zile lucratoare
daca cm este initial atunci se va recalcula media zilnica
Baza de calcul se mentine pe toata durata concediului medical indiferent cat dureaza acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul risc maternal Tigantele93 Tigantele93 Cum se calculeaza riscul maternal daca eu am net 1200 ?? (vezi toată discuția)
Plata salariului cand sunt in concediu medical Gabriel Leu Gabriel Leu Buna ziua . Daca sunt in cm. avand un salariu net de 2000 lei , cat ar trebui sa primesc . Mentionez ca am fost operat pe 29-04-2016 si am fost externat pe ... (vezi toată discuția)
Calcul cm dumitruniculaie dumitruniculaie cum se calculeaza CM -75% toata luna si ce retineri se fac un ex concret daca se poate va multumesc! (vezi toată discuția)