avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Locuire in sediu de firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Locuire in sediu de firma

Buna ziua! Se poate construi un sediu de firma, cu cheltuielile suportate de firma, declarat ca atare, ca apoi sa fie locuit de catre patron, fara a i se schimba statutul de sediu de firma? Se subantelege ca cheltuielile de intretinere ar fi tot de firma suportate.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:32, 14 Octombrie 2019
Cheltuielile de intretinere nu vor putea fi deduse pe firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social daniela2500 daniela2500 buna seara cum pot schimba sediul socialal unei firme in care nu mai sunt asociat si acea firma are sediul inregistrat la adresa parintilor mei pe baza unei ... (vezi toată discuția)
Pot construi sediu firma si locuinta ? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Datorii la asociatia de proprietari !! acord sediu valabil? someonedan someonedan Buna ziua. As dori sa infiintez o microintreprindere si sa fac sediul social la adresa unde domiciliez(Apartamentul proprietate a parintilor). Problema este ca ... (vezi toată discuția)