avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dobanda fiscala sau legala taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dobanda fiscala sau legala taxa auto

Buna ziua. Am castigat procesul ptr taxa auto dar greseala avocatului ca a cerut dobanda legala nu fiscala, dobanda legala fiind mai mica decat cea fiscala. Intrebarea mea este daca pot recupera diferenta dintre dobanda fiscala si cea legala tinand cont de faptul ca eu am castogat procesul intr-un moment in care statul nu hotarase sa dea banii inapoi. Acum daca statul vrea sa fie mai mult decat corect si da inapoi dobanda fiscala eu pot sa o mai obtin? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Onorariu de succes la dobanda 84wzz 84wzz Am un proces castigat pentru recuperarea taxei auto insa dupa noile reglementari taxa se plateste esalonat pe perioada a 5 ani. Ideea este ca pentru o perioada ... (vezi toată discuția)