avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestare decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestare decizie concediere

Doresc sa o contest o decizie de concediere, dar mi-am depus actele pentru modificarea domiciliului din buletin. Nu cred ca noul buletin va fi emis in timp util pana la expirarea termenului de contestare. Intrebarea mea este in raza carui Tribunal sa depun contestatia? Unde am avut domiciliul pana acum, sau unde voi avea domiciliu? pentru ca cererea de eliberare a noului buletin a fost deja depusa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 15 Octombrie 2019
Cu ce articol v-a incetat c.i.m. si cand ati primit decizia de concediere ?
comunicata cu 16.09,2019, art 65. alin. 1, deci 45 de zile termenul de contestare. Nu asta era intrebarea mea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererile referitoare la soluționarea conflictelor individuale de muncă se adresează tribunalului în a cărui circumscripție își are domiciliul sau locul de muncă reclamantul.

In speta, tribunalului unde veti avea domiciliul.

p.s.
Unele intrebari pe care le punem chiar au o relevanta, chiar daca nu vi se raspunde imediat la intrebarile postate ..
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Conform legii doar la domiciliul meu, Nu si la tribunalul in a carui circumscriptie imi am locul de munca, cum ai mentionat tu. Te rog, contrazice-ma cu articolul unde scrie ca se poate.
Voiam doar sa stiu si alte interpretari, referitor la domiciliu. Pt ca din punct de vedere legal, eu stiu ca buletinul este valabil pana la emiterea celui nou, deci daca depun contestatia acum ar trebui sa o fac la domiciliul vechi, chiar daca eu in acest moment astept eliberarea altui buletin cu o alta adresa. Nu vreau sa imi fie respinsa cererea pe motiv ca nu a fost adresata Tribunalului corespunzator.

P.S.
Oricum, mersi pentru raspuns.
Legea nr. 62/2011
art. 210
Cererile referitoare la soluționarea conflictelor individuale de muncă se adresează tribunalului în a cărui circumscripție își are domiciliul sau locul de muncă reclamantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se contesta decizia de imputare smari smari Buna ziua! lucrez in cadrul unei companii nationale, cu puncte de lucru in fiecare judet. Am primit o decizie de imputare la modul direct, pe care ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie concediere zulu zulu Buna ziua. Am fost concediat in baza art 65 CM pt motive ce nu tin de persoana angajatului, iar in decizia de concediere se mentioneaza ca pot sa contest ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie concediere - la care judecatorie?? crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta cu legea in care este mentionat ca angajatul poate face contestatie la decizia de concediere in 30 de zile la ... (vezi toată discuția)