avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ma Ajuta si pe mn cineva?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ma Ajuta si pe mn cineva?

Salut.in urma cu 2 ani si si 10 luni am condus un autovehicul cu o alcolemie de 0.64 in aerul expirat.am facut si un accident fara victime fara nimic.domnii poltisti ma-u dus la probele de racoltare (sange) in care aveam o alcolemie de1,37 in scadere cu 1,18

Eu dupa aceasta intamplare am plecat in italia si ma-m reintors dupa 1 an. In care am fost chemat sa dau declaratie la udriste.dupa 7/8 luni am fost chemat din nou la udriste tot pentru declaratie si pentru a vedea ce alcolemie am avut la ora accidentului in care mi sa spus ca aveam o alcolemie de 2.00 la care nu am fost de acord cu aceste probe si nu am recunoscut pentru ca nu ma simteam la o asa alcolemie ma-m comportat de stul de frumos cu domnii politisti

De atunci eu nu stiu nimic despre permisul meu

Ma ajuta si pe mn cineva?!

Multumesc
Dreptul dvs de conducere este suspendat pe toata durata procesului penal, daca veti fi trimis in judecata si condamnat permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului si accident usor sergiualin sergiualin Buna ziua.In data de 25.09.2010 am avut un accident usor fara victime,find singur in masina.Cand a aparut echpajul de politie am fost testat si aveam o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru alcool GabrielMihai18 GabrielMihai18 Buna seara, acum vreo 2 luni am facut accident cu un alt autovehicul, nefiind vinovat eu. Dupa testare cu aparatul Drager mi-a iesit o alcoolemie de 0,29 ... (vezi toată discuția)