avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor calculator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor calculator

Pot beneficia de sporul de calculator ca angajat in functia de economist din iunie 2019-personal TESA in cadrul unui spital? Colegii mei de birou (functii similare) beneficiaza de acest spor. Exista o reglementare legala in care e specificat faptul ca angajatii noi nu beneficiaza de acest spor? Mentionez ca acest lucru nu este prevazut in Regulamentul intern iar acest spor este aprobat de catre Ordonatorul de credite in urma expertizarii efectuate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 17 Octombrie 2019
REGULAMENT-CADRU din 29 martie 2018privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum și a condițiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială"
[ link extern ]

Verificati in acest act normativ toate detaliile privind acordarea celui spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de calculator - lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în ... Papyyy Papyyy Bună ziua lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în baza cărei legi se primeste sporul de 15% ( calculator) (vezi toată discuția)
Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este mentionat ce categorie de medici beneficiaza de spor O % ? Pe scurt, un medic epidemiolog ... (vezi toată discuția)