ce masuri poate lua patronul unui schimb valutar daca un angajat a adus un prejudiciu firmei din neatentie, prejudiciul fiind de aproximativ 10000 ron, iar angajatul este in incapacitate de a acoperi suma. Dar in cazul desfaceri contractului de munca
multumesc nicu
azi am fost la politie am depus plangere.. poate se vor recupera o parte din bani desi ma indoiesc .. pe unul din dintre cei doi care au schimbat banii se pare ca a fost identificat, maine ma duc sa il identific.
patronul a spus ca nu ma va da afara dar va trebui sa inapoiez 50 % din paguba
daca ma da afara nu am cum sa ii inapoiez banii deoarece nu am bunuri proprii, mar interesa sa stiu daca imi va opri din saluriu esalonat sau va trebui sa ii dau suma toata odata
Legea prevede ca , salariile si alte venituri periodice realizate din munca pot fi urmarite pana la 1/3 din venitul lunar net ... prin urmare, nu sunteti obligat sa-i achitati intreaga suma.
Pot fi data afara?
alina sv
Sunt gestionara (vanzatoare) la un magazin mixt ,suntem doua angajate, iar in luna aprilie a iesit o lipsa X ,dupa care urmatoarea luna a iesit pe plus suma ... (vezi toată discuția)