avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii extrasalariale in concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii extrasalariale in concediu de maternitate

Buna ziua.

Se acordă beneficii extrasalariale (de ex bonus de performanta acordat pentru activitatea prestata in anul anterior intrarii in concediu de maternitate) angajatei care se afla in concediu de maternitate, deci cu contract de munca suspendat de drept?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 17 Octombrie 2019
Se pot acorda astfel de beneficii.

Codul Muncii
art.49
...
(3) Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute la alin. (2), daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare bonus inainte de intrarea in concediul prenatal Roxana_Marcela_N Roxana_Marcela_N Buna ziua, Ma pregatesc sa nasc la mijlocul lunii Iulie si la firma la care lucrez se acorda bonus pentru fiecare trimestru. Astfel eu voi lua zilele de ... (vezi toată discuția)
Bonus - contract suspendat doriacristina doriacristina Daca am angajati cu CIM suspendat (ingrijire copil, de ex) insa as dori sa le acord si lor un bonus de sfarsit de an, cum as putea face acest ... (vezi toată discuția)
Mentinere beneficii pe durata suspendarii contractului individual de munca Mariaaa Mariaaa O persoana care a intrat in concediu de crestere copil poate fi indreptatita sa ceara din partea angajatorului sa ii ofere in continuare aceleasi beneficii de ... (vezi toată discuția)