avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Publicarea pe intranet-ul unei instituții a datelor ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Publicarea pe intranet-ul unei instituții a datelor cu caracter personal/profesional

Bună ziua! Am și eu o întrebare, în situația în care vrei sa te muti dintr-o instituție în alta, instituția la care vrei sa te muti are voie sa îți publice pe întranet, date din dosarul de personal/ profesional și sa aibă acces tot personalul instituției respective, fără acordul tău ? ( Ma refer la sancțiuni disciplinare, una fiind radiata din anul 2008, alta fiind anulata)

Alte discuții în legătură

Sanctiunile disciplinare radiate/anulate cornycorny cornycorny Buna seara, Va rog daca puteti sa ma ajutati !! 1) Sanctiunile disciplinare care sunt anulate/radiate, pot fi tinute la dosarul de personal sau nu? (care este ... (vezi toată discuția)
Sanctiune privind publicarea datelor personale. cornycorny cornycorny Pot cere daune morale, daca un operator a fost sancționat cu AVERTISMENT de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter ... (vezi toată discuția)
Mutarea functionarului public luccia luccia Doresc unele lamuriri. Angajat intr-o institutie publica, referent asistent intr-un anumit birou, subordonata sefului de serviciu. Sef birou ,unde ... (vezi toată discuția)