avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SANCTIUNILE DISCIPLINARE RADIATE/ANULATE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SANCTIUNILE DISCIPLINARE RADIATE/ANULATE

Buna seara, Va rog daca puteti sa ma ajutati !!
1) Sanctiunile disciplinare care sunt anulate/radiate, pot fi tinute la dosarul de personal sau nu? (care este baza legala)
2) In situatia in care vrei sa te muti in alta institutie si sanctiunile disciplinare care se afla la dosarul de personal,una fiind radiata si nu mai este prevazuta ca sanctiune disciplinara conform legislatiei, iar alta anulata,nu produc efecte asupra ta, sunt discutate in sedinta de lucru si postate pe intranetul institutiei respective, avand acces tot personalul institutiei, iti aduc un prejudiciu al imaginii si probitatii profesionale ?
3) Fiind anulate/radiate (nu mai produc efecte), poti solicita in instanta daune morale institutiei respective pentru ca ti=a adus un prejudiciu imaginii si probitatii profesionale fiind postate pe intranet?
Cel mai recent răspuns: cornycorny , utilizator 08:27, 22 Aprilie 2019
Vad ca nu v-a raspuns nimeni pana acum. Ati rezolvat problema? Nu sunt expert in probleme legale, doar vin cu o parere. Daca faceti parte dintr-un sindicat, ar trebui sa va raspunda ei, sau sa intrebati la ITM. La institutia dvs. aveti un departament juridic, de management sau resurse umane care v-ar putea raspunde, sau nu aveti incredere in acestea? Poate ca ar fi bine sa platiti un avocat specializat in legislatia muncii, care sa va ajute.
Nu am rezolvat problema inca, astept un raspuns scris din partea institutiei . Multumesc mult.

Editat: citare raspuns anterior
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicarea pe intranet-ul unei instituții a datelor cu caracter personal/profesional cornycorny cornycorny Bună ziua! Am și eu o întrebare, în situația în care vrei sa te muti dintr-o instituție în alta, instituția la care vrei sa te muti are voie sa îți ... (vezi toată discuția)
Sanctiune privind publicarea datelor personale. cornycorny cornycorny Pot cere daune morale, daca un operator a fost sancționat cu AVERTISMENT de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter ... (vezi toată discuția)
Temei de drept sanctiune disciplinara costel58 costel58 Pot fi folosite ca temei de drept pentru sanctiuni disciplinare(inclusiv suspendare pe perioada cercetarii disciplinare) doar articole din Regulamentul de ... (vezi toată discuția)