avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision banca

De curând am schimbat banca la care mi i se virează salariul de către angajator, de la BRD la BT. Am constatat ca la operațiune bancara de primire a drepturilor salariale se percepe comision din salariul meu. Doresc sa știu dacă este legal sa mi oprească aceste comisioane din salariu. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:39, 18 Octombrie 2019
Este legal, doar Banca este societate comercială care oferă servicii pentru a realiza profit. În plus, dumneavoastră ați semnat contractul cu Banca când ați deschis contul curent.

În plus, spre deosebire de alte bănci, BT se revanșează prin faptul, ca nu percepe comision la ridicarea de numerar de la ATM-urile băncii.

O altă facilitate la BT, este ca nu percepe comision lunar și anual de administrare cont, costurile cu administrarea contului curent fiind ZERO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune bancare k_2 k_2 BRD percepe o taxa de succesiune la retragerea depozitelor de catre mostenitori, constituite pe numele defunctilor. Exista temei legal pentru perceperea ... (vezi toată discuția)
Comision amdinistrare cont aferent unui credit ipotecar bluetweety bluetweety Buna ziua, Poate percepe o banca un comision de administrare cont curent in conditiile in care acel cont este folosit strict pentru plata ratelor la un ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 obligă ca asociațiile de proprietari să facă plățile prin virament bancar. ce facem cu comisioanele care apar în urma acestor operațiuni? dida5801 dida5801 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: asociatia de proprietari functioneaza in spatiul RIAL BRASOVpentru care se achita chirie. Legea 196/2018 obliga ca ... (vezi toată discuția)