avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Letter of consent
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Letter of consent

Buna ziua .am rezidență în Sicilia. Fata mea în vârstă de 8 ani împreună cu nasa ,tot românca rezidenta în același oraș trebuie sa meargă o săptămână în ul. Autoritățile italiene nu cer procuri ci doar biletele de avion sa fie pe aceeasi rezervare. În.schimb sora mea a sunat la poliția de frontieră în Uk si pare ca vor "letter of consent for children traveling abroad "de la mine si tatăl fetei. Fie ambasada româniei on uk fie consulatul român de la Catania spun că nu e competenta lor ,sa aiba pașaport si atât, pe ei îi interesează doar cum iese din Ro. Cu atât mai puțin ma poate ajuta questura ( poliția de stat) din Catania.Mi-e teamă.sa nu ramana blocate la.intoarcere ( mai ales ca e Brexit day,31 octombrie '19) la aeroport.,suggestions?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:58, 19 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu mai suna odata la politia de frontiera și întreabă dacă acel document este necesar să fie încheiat la un notar,este suficienta o declarație olografa etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
Calatorie copil minor din strainatate inspre romania danaiancu danaiancu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de ce documente am nevoie in urmatoarea situatie: Noi locuim in Italia, unde s-a nascut si fetita noastra, in varsta de ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru o amenda si puncte scazute la licenta de conducator auto Lucius213 Lucius213 Buna ziua, am fost oprit de politie in Anglia si nu aveam datele la mine permis , asigurare a masinii certificat de verificare etc .. masina fiind imobilizata, ... (vezi toată discuția)