Buna ziua!
Luni seara, inainte cu 15 minute De inchidere sefa mi.a spus ca nu mai are nevoie de serviciile mele. Impunand.mi sa scriu demisia- nu am scris. Motivul ei fiind faptul ca v.a sta ea in locul meu.
Mi.am luat lucrurile personale si miercuri stabilisem cu ea intalnire acolo.
Mare mirare ca defapt a angajat pe altcineva. Si vine cu o hartie de matematica ca sa semnez o partea ei, ca eu am demisionat-probabil pentru contabil.
Bineinteles ca am refuzat.
Este imposiba!!! spunand ca nu are treaba cu legea si ca eu trebuie sa imi dau demisia.
Am fost la ITM dar atata timp cat nu am nimic scris din partea ei
....nu pot face sesizare.
CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE???
vreau si am dreptul la cele 20 zile preaviz, la somaj sau ce o mai fi.multimesc anticipat!
alinaelenaaurora
Refuzare preaviz
Buns ziua!
Am un c.i.m. si patronul imi cere demisia ptr ca nu vrea sa ma mai plateasca ,vrea sa munceasca ea in locul meu
Ea imi cere ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata
geyes36
Buna seara. Am nevoie de un sfat, si anume, eu sunt in concediu medical in urma unei interventii chirurgicale, pana in data de 25 ianuarie, iar patronul firmei ... (vezi toată discuția)
Demisie
Danielalilianaborzan
Bună ziua. Soțul meu este gardian public la o firma de 9 luni. Deși contractul de munca a fost încheiat pe o perioada nedeterminata și nu au fost probleme ... (vezi toată discuția)