avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri de masa

buna ziua.
daca am lucrat la o societate si in fiecare luna primeam bonuri de masa ,este normal ca in ultima luna cind am plecat de la ei desi am muncit toata luna ,la lichidare nu mi sa-u dat bonurile de masa ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 20 Octombrie 2019
Depinde de reglementarile interne privind acordarea acestor bonuri de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)
Plata salariului dupa demisie-urgent!!! miky_crys miky_crys Buna ziua! Mi-am demisia acum 1 saptamana de la o societate comericala, data de 31 oct este ziua de plata a primelor 2 saptamani de munca din aceasta luna si ... (vezi toată discuția)
Problema tichetelor de masa dia_cj2005 dia_cj2005 Am o mare problema...sunt angajata la o firma,avand functia de vanzatoare.Am semnat un contract de munca in care nu se specifica faptul ca noi angajatele luam ... (vezi toată discuția)