romania inedit a scris:
O sa fie un proces destul de scurt , pentru ca nu prea vad ce poate sa lungeasca procesul atat de mult .
Din nefericire, este si destul de greu daca nu imposibil sa vada ce anume ar putea lungi procesul un... neobisnuit al instanteloir de judecata! In plus, acest argument, din nefericire, nu tine pentru nimeni.
Daca nu cred eu sau dv. nu inseamna ca nu se poate intampla! :O
Este putin probabil sa poata dovedi un imprumut, mai ales ca sumele sunt, cel mai probabil, lunare.
In plus, oricand celalalt poate veni cu o copie a contractului de la agentie si dovedeste suma reala a chiriei!
Intr-un proces civil pot spune ca am facut o ilegalitate, sistemul fiind supraaglomerat, nu se da un curs acestei afirmatii. Mai degraba partea cu plangerea pentru evaziune ar merge! Cu dus-intors si asta, depinde cina a platit si pe ce nume utilitatile!
Dar nu va recomand sa va aventurati in astea pana nu il notificati si-i prezentati punctul dv de vedere, evident, daca ati achitat deja TOATE utilitatile pe care le-ati consumat. Cand v-ati mutat de acolo?
Ati reziliat toate cointractele pe care eventual le-ati facut dv., ati achitat ultima lumina si intrentinere consumate?
Notificati-l fie si pe mail, concret, coerent, de ce urmari ar putea avea, legal, refuzul lui.
Succes!
Iar despre instanta: taxa de timbru maricica la suma, risc de pierdere a banilor investiti, nevoie de avocat, precum si alte cheltuieli. Durata mare, caci paratul e in strainatate, ceea ce inseamna acte traduse si procedura cu strainatatea, macar 6 luni pana la prim termen si cine stie cat dupa aceea! :sorry: