avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in tribunal

In urma cu 4-5 ani, am avut un proces cu fostul angajator pentru concediere pentru necorespundere profesionala. Procesul l-am castigat dupa cca. 15 luni iar tribunalul a publicat sentinta pe portalul just.ro
Nedumerirea mea este cum se pot sterge datele personale de pe acel portal (in momentul de fata publice) avand in vedere ca multi angajatori verifica candidatul daca a avut sau nu conflicte juridice
Se aplica Legea de prelucrare a datelor cu caracter personal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Fritz_cj , utilizator 10:51, 22 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare date personale Fritz_cj Fritz_cj In urma cu 2 ani am avut (si castigat) un proces cu angajatorul de atunci. Sentinta s-a publicat pe site-ul portal.just.ro, dar din considerente ca exista ... (vezi toată discuția)
Protejare date cu caracter personal pe portalul portal.just.ro BMW123 BMW123 Salut, Am fost reclamant intr-un proces civil (litigii de munca) cu fostul angajator si numele si prenumele mi-au aparut pe portal.just.ro asociate ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal portalul just.ro marian22224 marian22224 Buna ziua, am avut un proces civil care s-a incheiat anul trecut cu impacarea partiilor,iar numele meu apare pe portalul just.ro. Se poate sterge ? Daca da ... (vezi toată discuția)