avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor tineri casatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor tineri casatoriti

Va rog frumos sa ma ajutati daca stiti ce se mai intampla cu acel ajutor pentru tinerii casatoriti, se mai ofera sau nu se mai ofera,e vreo lege in vigoare pentru asta?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 25 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru propunerea legislativă privind consolidarea statului prin susţinerea creşterii demografice s-a încetat procedura legislativa prin retragere de catre Senat .

Proiectul prevedea ca, la căsătoria tinerilor de până în 35 de ani, aceştia să primească 15.000 de lei din partea statului, sumă pe care o vor primi și familiile care au în întreținere cel puțin trei copii.

Din cate cunosc, la nivel de Bucuresti se acorda un ajutor pentru tinerii căsătoriți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru tinerii casatoriti ContSters423058 ContSters423058 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare .... Statul mai ofera sprijin financiar pentru tinerii casatoriti ? (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat pentru tinerii căsătoriți ! Naomii Naomii Buna ziua ! As vrea sa aflu daca ajutorul pentru tinerii aflați la prima căsătorie este același de 200€ sau daca a intrat in vigoare legea conform ... (vezi toată discuția)
Bani de la stat pentru prima căsătorie Virgilio Virgilio Se primesc bani de la stat pentru prima căsătorie? (vezi toată discuția)