avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana?

Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu am nimic nimic din urma , legata de chestia asta si nu am mai patit nimic niciodata . Este prima abatare. Multumesc frumos.
As dori sa stiu ce urmeaza si asa mai departe. Multumesc
As dori sa stiu, de asemenea, daca ma mai cheama sa mai dau o declaratie si de ce . Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Andrei97z , utilizator 12:48, 24 Octombrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a inceput up in rem sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Dupa ce organul de up sa primeasca rezultatul expertizei si daca se confirma ca substanta gasita asupra dvs este drog, se va dispune ca up sa se efectueze in continuare si fata de dvs.
Veti fi citat in calitatea de suspect de catre DIICOT.
În cazul săvârşirii infracţiunilor prevăzute la art. 4, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri.
O sa fiti chemat la DIICOT ca sa dati declaratie.
Aveti dreptul de a merge insotit de avocat.
O sa ii intereseze de unde ati cumparat si alte lucruri...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
O sa primesc amenda? Sau ce o sa se intample ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil sa se dispuna o solutie de renuntare la up. Amenda penala se poate dispune de instanta, in cazul in care sunteti condamnat.
Va multumessc foarte mult pentru raspuns, daca se poate renunta la up asta este un lucru bun. Am sa pun un avocat in tema , din timp, sa imi asigur apararea si speram sa se rezolve lucrurile . Mi-ati luat o mare piatra de pe suflet cu aceasta confirmare . Zi buna va doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)
Posesie tulpinițe marijuana în cantitate mică. risc să mi se facă dosar penal pentru așa ceva? caluian.mihai97 caluian.mihai97 Salut. Am fost prins în august 2017 cu o pungă ce conținea 1.15 g tulpinițe de marijuana. Am declarat faptul că le-am luat de la cineva din Constanța și ... (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)