avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... URTENT! Am mare nevoie de ajutor!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

URTENT! Am mare nevoie de ajutor!

Buna ziua,
Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ISBN – INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER. Formatul e facut, cu tipografiile s-a vorbit, stim unde se vor distribui la inceput, echipa e gata si asa mai departe.

Acum intrebarile:
1. Am nevoie de un ISBN pentru fiecare numar scos sau dupa ce iau unul il pot folosi la toate editiile?
2. Care este legislatia in vigoare pentru lansarea si mentinerea unui periodic pe piata? Sau ce ar trebui sa stiu pentru inceput?
3. As aprecia daca mi-ai explica procedura de inregistrare pentru ISBN.
4. Ce coduri CAEN mi-ar mai trebui in afara de publicitate (revista va vinde spatiu publicitar in paginile sale) - 744/7440, editarea cartiilor - 2211, ziarelor - 2212, revistelor si periodicelor - 2215, alte activitati de tiparire - 2222, servicii pregatitoare pentru pretiparire - 2224, alte lucrari de tipografie - 2225

Multumesc si asptept rspunsul dvs!
Postelnicu Mihai Daniel
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 21:34, 9 Decembrie 2006
Pentru 1-3 luati legatura cu Biblioteca Nationala.
Pentru 4 depinde ce mai vreti sa faceti in afara de reviste.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2006
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista ares_edy ares_edy In primul rand Buna Ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare publicatie(ziar) endcomp endcomp salut, as dori sa lansez o publicatie periodica(saptamanala). Am firma infiintata cu domeniu de activitate 2212 Editarea ziarelor , 2221 Tiparirea ... (vezi toată discuția)