avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vanzare produse
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vanzare produse

Buna seara,

Am si eu o intrebare:
-achizitionez diverse produse, ale diferitelor brand-uri, la un pret X. Din punct de vedere legal, le pot vinde la orice pret doresc? Atat in plus (exemplu: 1-5000% peste pretul de achizitie), cat si in minus (exemplu: 1-99% sub pretul de achizitie)?

Multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:48, 26 Octombrie 2019
legal nu puteti vinde in pierdere.
Daca nu este legal, care ar putea fi consecintele?

Una din ele cred ca este falimentul!
ANAF are printre atribuțiile sale și penalizarea persoanelor juridice care nu-și desfășoară activitatea potrivit legii. Întrebați-vă contabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii intre persoane juridice afiliate Ellu18 Ellu18 Buna. Am si eu o intrebare. O S.C. din Romania vinde un calculator din patrimoniu unei societati din SUA. Soc.din Romania si cea din USA se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Pret de vanzare mai mic decat cel din nir vmkriss vmkriss Pentru o intreprindere individuala neplatitoare de tva vanzare cu amanuntul Am nir pe fiecare factura intrata, se poate vinde cu un pret mai mic unul din ... (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la schimbarea de pret? carmenbn carmenbn Un magazin cu amanuntul vinde carne.Cum procedam daca vrem sa schimbam pretul?Se face un nou NIR cu pretul nou?Se poate vinde sub pretul de cumparare daca ... (vezi toată discuția)