avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... partaj autoturism leasing
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

partaj autoturism leasing

Exista un autoturism care se afla sub contract de leasing. Exista doi soti divortati. Sotia solicita partaj pentru masina pentru ca nu poate schimba actele masinii: talon si cartea masinii pe numele de dupa divort. Notarii cer acordul firmei de leasing, firma de leasing spune ca nu e necesar.
Cum pot schimba numele pe actele autoturismului?
Nu cred ca ar putea fi partajat acel autoturism cat timp el este in proprietatea unui tert - societatea de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba numele in cartea masinii dupa divort nicoEU nicoEU am divortat si am revenit la numele de fata , imi pot schimba numele de familie in cartea masinii daca nu avem partaj ? mentionez ca am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat referitor la partaj cecilia11 cecilia11 am divortat, pe cale amiabila, la 31.03.2008; in iunie 2007, am platit unei firme, o suma de ......... EUR, pentru o masina de import (am primit pentru banii ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume si adresa marko marko Buna ziua.Sotia mea are o masina pe numele ei,dar care o foloseste fostul sot.Au divortat la notar iar partajul nu a fost facut deoarece la momentul acela ... (vezi toată discuția)