avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice acord cadru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

acord cadru

termen de valabilitate acord cadru
Cel mai recent răspuns: ionasbrigita , utilizator 08:38, 8 Decembrie 2009
Contractul cadru si reglementarea ei o gasim in Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor deachizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de
servicii, cu modificarile si completarile ulterioare, a H.G. nr. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, a Ordinului presedintelui A.N.R.M.A.P. nr. 155/2006
Termenul de valabilitate al acordului cadru este prevazut in legislatia specifica.
Este prevazut in art.142-150 din OUG 34 /2006..modificata si completata coroborat cu art.65-70 din HG 925/2006 modificata si completata ,putand fi incheiat de la un an pana la maxim 4 ani ,in baza lui incheindu-se mai multe contracte subsecvente cu unul sau mai multi operatori economici.
Imi cer scuze de rigoare domnului Slaurentiu aducand la cunostinta ca Ordinul nr.155/2006 este abrogat,dar modelele de contract si formularele pot fi luate in considerare.
Ordinul 155/2006 privind aprobarea Ghidului pentru atribuirea contractelor de achizitie publica a fost abrogat, iar modelele de contracte se gasesc pe site-ul ANRMAP-ului, respectiv si in manualele operationale(vol1,vol2) elaborate de catre ANRMAP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ContSters359110 ContSters359110 Imi spuneti va rog un contract de lucrari intocmit de o institutie publica locala (cons judetean) si publicat in SEAP ce text de lege sta la baza intocmirii ... (vezi toată discuția)
Propunere tehnica nedetaliata raglub raglub Buna ziua! m-am lovit de o problema la o procedura: mostra solicitata corecta, dar propunerea tehnica putin detaliata, nu precizeaza materialul si ... (vezi toată discuția)
Legi Alisssia Alisssia Unde sunt enumerate sau care sunt [u]toate[/u] legile care se aplica pentru operatorul economic in achizitii publice? (vezi toată discuția)