avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare cumpărare auto 2019
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare cumpărare auto 2019

Buna ziua,

În pasii de urmat, pentru vânzarea unui autoturism când ar trebui sa se dea banii si respectiv cheile autoturismului? La momentul contractului sau dupa ce se eliberează actele care dovedesc obligațiile fiscale plătite la zi?
Daca omul.cumpara masina, si se trezeste ca de fapt vânzătorul avea niște amenzi neplătite? Este cumpărătorul pus într-o situație dificila? Sau nu îl afectează?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 26 Octombrie 2019
Cheile se dau în momentul când se scoate de la primărie, adică atunci cand contractul devine valabil propriu zis.
Contravaloare vehicul se achita in momentul perfectarii documentelor de transmitere drept de proprietate auto
Nu are legatura situatia fiscala a vanzatorului atat timp cat acesta la intocmirea documentelor de transmitere drept de proprietate prezinta toate documentele inclusiv certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzare auto Cristea Ioan Cristea Ioan Se poate revinde un autoturism, doar in baza contractului de vanzare cumparare initial? Doresc sa achizitionez pe numele meu, si la interval de cateva zile sa ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)