avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acțiune civilă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acțiune civilă

Bună seara! Doresc să primesc de la cenzora asociației de proprietari deoarece ea le-a întocmit copii după contractele de muncă ale administratorului și al cenzorei! Aceste două contracte nu mi-au fost date spre verificare și semnare in calitate de președinte al asociației de proprietari. Doamna cenzora refuză, cu toate că ia fost solicitat acest lucru și de : primărie, și de poliția locală și de actualul președinte. Afirmă că eu am semnat aceste contracte deși nu este adevărat, am suspiciunea că mi-a falsificat semnătura. De aceea conform legii 196/2018 am cerut să văd aceste contracte. Cum să procedez, cui să mă adresez? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:36, 29 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Chiar nu pot sa cred asemenea intamplare. De fapt nu a mai fost auzita de catre mine!

Pai dvs. ce sunteti acolo?
In calitate de presedinte ales, convocati o sedinta de comitet executiv si invitati si cenzora (conf. prev. l 196/2018).
Ordinea de zi - obisnuita, dar la inceputul sedintei adaugati pe ordinea de zi si ceea ce dvs. reclamati. Sa va raspunda de fata cu toti mb. com. executiv. Emiteti o decizie cu cele discutate si decise, afisati la avizier decizia.
Apoi, nu trebuie sa va prezinte copii dupa aceste documente, ci trebuie sa va de-a accesul la dosarele originale, pentru ca de fapt, dvs. raspundeti de aceste chestiuni.
In alta ordine de idei, dvs. trebuie sa semnati listele si statele de plata - cum le semnati, in necunostinta de cauza, pe de rost? Fata de prev. BVC aprobat in AG a membrilor sunt diferente la capitolul salarii si indemnizatii?

Doamna, daca nu va intelegeti (sunteti o echipa acolo, da?), discutati si fiecare sa-si urmeze calea: ori lucrati corect si fiecare sa-si vada de responsabilitatea sa, ori poate cenzora dvs. are alta treaba si dvs. o incurcati... Chiar nu mai gasiti alt cenzor pe-acolo?

Succes si spuneti-ne si noua cum ati terminat treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr Niculescu Gella Niculescu Gella Bună seara! In legea 196/2018 este prevăzută obligația președintelui de asociație de proprietari să afișeze la avizier atestatul administratorului și ... (vezi toată discuția)
Bună seara.eu fac parte din comitetul blocului și la două ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună seara.Eu fac parte din comitetul blocului și la două ședințe nu am participat din cauza ca le-am cerut legal sa afișeze la avizier tot ce se discuta ... (vezi toată discuția)
Decizii c.e asociatie de proprietarri ionelpascaru ionelpascaru In legea 196/2018, la art. 55, alin 4 se zice: \"Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de ... (vezi toată discuția)