avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Start up nation ,coduri caen suplimentare.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Start up nation ,coduri caen suplimentare.

Buna.
Mi-am propus sa incerc sa obtin finantare prin Start-Up nation pentru a deschide o cafenea.
Din cate am inteles, finantarea se face pe un singur cod caen,dar eu necesit 2-3
Codul 5630 exclude:
-comertul bauturilor ambalate/preparate,,unde ar intra si sucurile,etc.
As vrea sa pot vinde si anumite sandwich-uri ,eventual o briosa,un corn cu unt.
Citisem un articol unde scria asa :
Prin urmare, ajutorul financiar se acordă pentru un singur cod CAEN, însă societatea poate avea înregistrate oricâte alte activități economice.

Asta ar insemna ca pot obtine finantare doar pentru 5630 ,sau sunt liber de a vinde si altceva ,atata timp cat am codul caen inregistrat,si nu folosesc fondurile de la start up nation pentru echipamentele necesare?
Ca exemplu,folosesc fondurile pentru aparate de cafea,aparate de fresh,ceai,mobilier etc ,si din banii proprii achizitionez ce am nevoie pentru sandwich-uri si sucuri ?

Si,daca totusi ma hotarasc sa cumpar o firma cu proiectul de finantare deja aprobat,pe 5630,pot adauga ulterior celelalte coduri caen necesare? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Cod caen ceainarie andreea-irina andreea-irina Buna ziua, Va rog mult sa-mi spuneti care sunt codurile CAEN necesare infiintarii unei ceainarii fara alcool si tutun (comercializez bauturi racoritoare ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)